Bestemmingen Düsseldorf Airport

Vanaf Düsseldorf Airport vliegen jaarlijks 18 miljoen passagiers voor een zakenreis, vakantie of korte stedentrip. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de grens met Nederland, is Düsseldorf Airport ook erg populair onder Nederlandse toeristen en zakenreizigers. U vliegt vanuit hier naar ruim 180 bestemmingen, wereldwijd. Het aantal bestemmingen en lijnvluchten vanaf Airport Düsseldorf neemt jaarlijks toe. Dit komt mede doordat Düsseldorf Airport een belangrijke ‘hub’ is voor de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa. Airport Düsseldorf is na het vliegveld van Frankfurt en München de derde luchthaven van Duitsland.

Populaire bestemmingen Düsseldorf Airport

Populaire bestemmingen waar dagelijks vanaf Düsseldorf Airport op gevlogen worden zijn plaatsen in Turkije, Griekenland, Spanje, de Canarische Eilanden en Mexico. Maar ook (vakantie)bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië en Noord Amerika winnen in toenemende mate aan populariteit onder reizigers. Vliegt u binnenkort vanaf Düsseldorf Airport naar uw volgende vakantiebestemming?

Flying Blue Award Miles sparen met KLM

Sinds enige tijd vliegt ook KLM dagelijks vanaf Düsseldorf Airport naar uiteenlopende bestemmingen. Om hierbij op de Duitse markt de concurrentie aan te gaan met Lufthansa, zijn KLM tickets vanaf Düsseldorf Airport vaak extra voordelig geprijsd. Het is soms zelfs goedkoper als wanneer u vanaf Schiphol naar de zelfde bestemming vliegt. Hierdoor is het zeker aan te raden dit vooraf goed te vergelijken of u met KLM goedkoper vanaf Schiphol of Airport Düsseldorf vliegt. Een andere bijkomende voordeel is dat wanneer u met KLM vanaf Düsseldorf Airport vliegt u eveneens voor Flying Blue Award Miles kunt sparen. Flying Blue is het frequent flyer spaarprogramma van KLM. Met dit loyaliteitsprogramma spaart u Award Miles. Wanneer u dus met KLM vanaf Düsseldorf Airport vliegt, is dit én veelal goedkoper én u spaart voor Flying Blue Award Miles. Hiermee is het voor u extra aantrekkelijk om uw reis te starten op het internationale vliegveld van Düsseldorf.